Δολοφόνος με βαλλίστρα ξεκλήρισε την οικογένεια διάσημου σχολιαστή του BBC


Νέα δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία, με θύματα τρείς γυναίκες και ύποπτο έναν 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τις σκότωσε με βαλλίστρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt του BBC.

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σοβαρά τραυματισμένες. Και οι τρεις τους κατέληξαν λίγο αργότερα παρά παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Από τότε η αστυνομία αναζητούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τον 26χρονο Kyle Clifford από την περιοχή του Enfield.

Ο ντετέκτιβ Rob Hall από τη Μονάδα Δίωξης Μείζονος Εγκλήματος του Bedfordshire, Cambridgeshire και Hertfordshire δήλωσε: «Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι συνέβη».

«Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε ενεργά τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου».

«Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν πιστεύετε ότι τον βλέπετε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 999, καθώς μπορεί να έχει ακόμα στην κατοχή του βαλλίστρα».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ