Ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στον κλάδο της μηχανοκίνησης για νέους σε όλη την Ελλάδα!


Για τους νέους που βρίσκονται σε αναζήτηση σπουδών, η Μηχανοτρονική αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιλογή σπουδών, που οδηγεί σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν ευρύ κλάδο που συνεχώς εξελίσσεται και υιοθετεί νέες τεχνολογίες.

Για τους νέους που βρίσκονται σε αναζήτηση σπουδών, η Μηχανοτρονική αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιλογή σπουδών, που οδηγεί σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν ευρύ κλάδο που συνεχώς εξελίσσεται και υιοθετεί νέες τεχνολογίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 και ο Όμιλος Συγγελίδη εγκαινίασαν μια εκπαιδευτική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τη σπουδαστική κοινότητα, που περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις όπως: επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων από τα εξειδικευμένα στελέχη, εκπαιδεύσεις στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου Συγγελίδη στην Ιερά Οδό 131 και ευκαιρίες καριέρας.

Συνεργασία ΔΕΛΤΑ 360 με τον όμιλο Συγγελίδη
Συνεργασία ΔΕΛΤΑ 360 με τον όμιλο Συγγελίδη

Ο κ. Γιώργος Κηλάδης, Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε: «Η γνώση και η εμπειρία που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές δίπλα μας, είναι ανεκτίμητη. Σε μια εποχή που η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα, η αυτόνομη οδήγηση και οι υπηρεσίες κινητικότητας κερδίζουν συνεχώς έδαφος, οι νέοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αύριο».

Ο Διευθυντής του Τομέα Μηχανοτρονικής – Τεχνικών Επαγγελμάτων της ΔΕΛΤΑ 360, κ. Αλέξανδρος Καλτσάς δήλωσε με τη σειρά του: «Σε έναν κόσμο όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, είναι επιτακτική η ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές μας θα βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση στην αγορά εργασίας».

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδές Μηχανολογίας και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης στους κόλπους της μηχανοκίνησης.

Μια ηχηρή συμφωνία προς όφελος των σπουδαστών

Ο Όμιλος Συγγελίδη κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αυτοκινήτου, εισάγοντας κορυφαίες μάρκες όπως Citroen, Peugeot, Opel, MG & Mazda. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί την πρώτη σχολή μηχανολογίας στην Ελλάδα με περισσότερα από 50 έτη εμπειρίας. Η ηχηρή αυτή συμφωνία, διαμορφώνει μια νέα εποχή στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης βάζοντας τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας γενιάς καταρτισμένων επαγγελματιών που θα πρωταγωνιστήσουν στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος Συγγελίδη θα συμβάλλει στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών, παρέχοντας την εμπειρία και τη γνώση του σε ένα περιβάλλον μάθησης που είναι προσανατολισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει τη σύναψη στενών συνεργασιών με κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάρτισης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος των σπουδαστών.

Επικοινώνησε τώρα με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της ΔΕΛΤΑ 360 και ενημερώσου για τα ειδικά προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ