Βαλάντης: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που νομίζουν ότι τραγουδάνε»


Ο Βαλάντης βρίσκεται στην κριτική επιτροπή της εκπομπής «The lol show» με την Αννίτα Πάνια.

Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί αποφάσισε να πει το «ναι» και αποκάλυψε εάν έχει άγχος.

Πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις ως κριτική επιτροπή στην εκπομπή «The lol show»;

“Είμαι με την Αννίτα Πανιά σ” αυτό το ριάλιτι. Κριτική επιτροπή λεγόμαστε, αλλά δεν κάνουμε μια κριτική επιτροπή όπως το “X-factor”, δεν ψάχνουμε να βρούμε τους ανθρώπους που θα διαπρέψουν. Είναι μια διασκεδαστική εκπομπή, η οποία χρειάζεται μια κριτική, που να τη μεταφέρεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ούτε πολύ σοβαρή, ούτε πολύ απαξιωτική. Μου άρεσαν και οι… συνκριτές μου. Κάνω λιγοστές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα αυτό τον καιρό, κι ο λόγος είναι ότι ετοιμάζω ένα cd, με νέα μου τραγούδια. Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια ωραία μπαλάντα»

Ποια είναι η αίσθηση που σου  δίνεται  τώρα  από  τη θέση του κριτή, καθώς έχεις περάσει και από τη θέση του κρινόμενου στο σόου «Υουr face sounds familiar».

«Τότε είχα φοβερό άγχος, γιατί όταν κουβαλάς πίσω σου μια δική σου ιστορία φοβάσαι, όπως μου έτυχε με το ρόλο του τραγουδιστή Ρικ Τζέιμδ, επειδή δεν τραγουδάω αγγλικά, με εξέθεσε. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μην πληγωθεί η τραγουδιστική  μου ταυτότητα. Το κοινό που παρακολουθεί   είναι το ίδιο, το μόνο που αλλάζει είναι το κανάλι, το “Έψιλον”, το οποίο είναι πιο μικρό και  δεν  εκπέμπει πανελλαδικά.   Δύο παιδιά που πέρασαν από εκεί, τους είπα ότι τα θέλω μαζί μου, τους έχω κάνει πρόταση. Υπάρχουν  πάρα πολλοί άνθρωποι που  νομίζουν  ότι τραγουδάνε. Αν κάποιος είναι φάλτσος δεν μπορεί να το καταλάβει» εξήγησε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ