ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Εκτός αποστολής με Απόλλωνα


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 22η αγωνιστική της Superleague, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Νίκλας Χουλτ.

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήνει εκτός τους τραυματίες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νίκλας Χουλτ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτός προπονήσεων, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και έτσι δεν υπολογίζονται ακόμη, από τον Ισπανό τεχνικό της Ένωσης.Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

«Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ».Η αποστολή της ΑΕΚ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ