ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Ώρα να στηρίξουμε και το μπάσκετ.”


Ο γιος του Ιβάν, Γιώργος Σαββίδης, έδειξε ότι η οικογένειά του σκοπεύει να τείνει ξανά χείρα βοηθείας και στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ, καλώντας τους φίλους της ομάδας να αγοράσουν εισιτήρια στο ποδόσφαιρο, ώστε μέρος των χρημάτων να δοθούν και στο μπάσκετ.

Μέρος των εσόδων από το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα δοθούν πλέον και στην ομάδα μπάσκετ για τη διάσωση της ΚΑΕ, όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media, ο Γιώργος Σαββίδης.

«Ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ, σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας», ανέφερε αρχικά ο γιος του Ιβάν και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων, των υπόλοιπων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ, χρειάζεται να είμαστε δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει 100%! Sold Out σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλοι μαζί. ΠΑΟΚ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ