Γιάννης Βούρος: «Είναι πολύ ωραία η εργένικη ζωή»


Στα 60 plus είναι ξανά εργένης.

Ο Γιάννης Βούρος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την εργένικη ζωή, για την μοναχικότητα που αυτή την εποχή έχει ανάγκη αλλά και για το αν έχει υπάρξει καλός σύντροφος.

Και πώς είναι να είσαι ξανά εργένης στα 60 plus;

«Θα ακουστεί περίεργο, αλλά είναι πολύ ωραία η εργένικη ζωή. Μένω πλέον μόνος μου, μαγειρεύω όταν προλαβαίνω, αλλά συνήθως τρώω έξω, δεν έχω ώρα να σκεφτώ τη μοναξιά. Τη μοναχικότητα αυτή την εποχή την απορροφώ μέχρι το μεδούλι, γιατί την έχω ανάγκη. Το κενό της νυχτερινής συντροφιάς, που θα πεις δυο κουβέντες πριν κοιμηθείς, που θα ξαπλώσεις και θα αγγίξεις ένα άλλο χέρι, αυτό είναι κάτι που κάποιες φορές σου περνά από το μυαλό και ίσως αισθανθείς την έλλειψη του. Αλλά νομίζω πως είναι τέτοια η φόρα και οι ρυθμοί της ζωής μου, που δεν προλαβαίνω να σκεφτώ ότι μπορεί να μου λείπει τώρα μια σύντροφος. Είναι ένα κομμάτι που κρατάω σε μια αποστειρωμένη αίθουσα του μυαλού μου».

Εσύ θα έλεγες πως έχεις υπάρξει καλός σύντροφος;

«Θα ήθελα να είμαι ένας εξαιρετικός σύντροφος, δεν ξέρω αν το έχω καταφέρει. Νομίζω ότι είμαι καλός κατά περιόδους. Τουλάχιστον ξέρω ότι είμαι ένας εύκολος σύντροφος. Πανεύκολος θα έλεγα…», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ