Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς εκτός έδρας”


Ο Ρικ Πιτίνο έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Χίμκι στο ΟΑΚΑ, αλλά επισήμανε ότι το σημαντικό για τους “πράσινους” είναι να κάνουν και μία εκτός έδρας νίκη, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε «ζωντανός» για την 8άδα μετά τη νίκη επί της Χίμκι, όμως χρειάζεται αποτελέσματα και εκτός έδρας για να καταφέρει να προκριθεί, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Ρικ Πιτίνο μετά το ματς.Οι δηλώσεις του Πιτίνο

«Τα πάντα δούλεψαν πολύ καλά. Με τον τρόπο που δούλεψαν τα miss match στο πρώτο ημίχρονο ήταν λογικό ο αντίπαλος προπονητής, που είναι έμπειρος, να κάνει μερικές αλλαγές. Εμείς συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι επικρατήσαμε, τώρα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και εκτός έδρας».

Από τη πλευρά του, ο ΝτεΣόν Τόμας πρόσθεσε: «Ευχόμουν να βάλω πάνω από 20 πόντους σε αυτό το παιχνίδι. Έχασα κάποια εύκολα καλάθια αλλά ευτυχώς η ομάδα ήταν ένα βήμα μπροστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ