Γιούλικα Σκαφιδά: ««Αν κάτι πάει στραβά στη ζωή μου, δεν υπάρχει plan b»


Φέτος, εκτός από το θέατρο, πρωταγωνιστεί στην σειρά του Open tv «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς».

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για την απόφαση της να συμμετέχει στο καθημερινό σίριαλ και αν έχει κάποια άλλη επαγγελματική επιλογή σε περίπτωση που βρεθεί κάποια στιγμή εκτός του χώρου της υποκριτικής.

«Ποτέ δεν θεώρησα το καθημερινό σίριαλ “αρπαχτή”. Το είδα ως κάτι διαφορετικό. Οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά γρήγοροι η προετοιμασία στο σπίτι είναι μεγαλύτερη και, φυσικά, είσαι stand by για να δώσεις αυτό που θέλεις με την πρώτη και τη δεύτερη φορά, διαφορετικά δεν προλαβαίνεις χρονικά. Πρέπει να έχεις έτοιμο ένα επεισόδιο κάθε μέρα. Είναι δύσκολο. Δεν το έχω σνομπάρει ποτέ, απλά μου ήταν πιο εύκολο να είμαι σε μια εβδομαδιαία σειρά, γιατί είχα τον χρόνο μου. Αναφέρομαι σ” αυτό κυρίως για να σου πω ότι τον διαχωρισμό “ποιοτικού” και “κουλτουριάρικου” δεν τον ενστερνίζομαι. Νομίζω ότι αν έχεις μια ισορροπία και είσαι αληθινός σε αυτό που κάνεις, τα καταφέρνεις. Αν είσαι σαχλός και περιφέρεις τον εαυτό σου από δω κι από κει, και στη Σκάλα του Μιλάνου να πας δεν έχει νόημα».

Δεδομένου ότι η υποκριτική διέπεται από επαγγελματική ανασφάλεια,  υπάρχουν σκέψεις για το μέλλον και για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή εκτός χώρου;

«Αν κάτι πάει στραβά στη ζωή μου, δεν υπάρχει plan b. Κάποιες φορές, εκεί που μπορεί να μην έχει πάει καλά η πρόβα ή βρίσκομαι σε κάποια συνεργασία περίεργη και ψυχοφθόρα, γυρίζω τα βράδια στο σπίτι και λίγο σιχτιρίζω και λέω “Γαμώτο, γιατί δεν τελείωσα τη Ναυπηγική, να γίνω ναυπηγός; .Ή να έχω γίνει, ξέρω “γω, κάτι άλλο, που να έχει σχέση, π.χ., με τη Φυσική, που μου άρεσε πολύ, να είμαι ήσυχη και να διαβάζω. Το σκέφτομαι αυτό όταν έχω στενοχώριες και είμαι στο σπίτι. Την άλλη μέρα όμως μου περνάει», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ