Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη την ημερομηνία της βάφτισης»


Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ντύνεται νύφη την ίδια ημέρα με τη βάφτιση του γιου της, αλλά και πότε ετοιμάζουν το μυστήριο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου.

Είχε ακουστεί πως θα γίνουν μαζί η θρησκευτική τελετή και το μυστήριο της βάπτισης. Τελικά γιατί επιλέξατε να γίνουν ξεχωριστά;
«Δεν είχε βάση αυτό που είχε ακουστεί. Από την αρχή είχαμε αποφασίσει να κάνουμε τον γάμο ξεχωριστά για να τον ζήσουμε με τον Φίλιππο όπως έπρεπε. Χωρίς το άγχος του μωρού, χωρίς ταλαιπωρία για τον κόσμο, ο οποίος θα έπρεπε να παρακολουθήσει δύο μυστήρια το ένα μετά το άλλο, που διαρκούν αρκετή ώρα συνολικά. Θέλαμε να απολαύσουμε τον γάμο μας και έτσι έγινε»

Εχεις ξεκινήσει να προετοιμάζεις τη βάπτιση του Μάξιμου; «Οχι ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη την ημερομηνία. Μόλις την αποφασίσουμε θα τη διοργανώσω λίγο καιρό πριν», λέει στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

«Θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για το αντίθετο», είπε και αποκάλυψε τις νονές του μικρού. «Είναι οι δυο κολλητές μου φίλες και η κολλητή φίλη του Φίλιππου. Η Νικόλ Παναγιώτου, η Βάσω Λασκαράκη και η Εύη Πρεβενά. Δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε, δεν υπήρχε επιλογή. Ήταν τύπου: «Εμείς θα το βαπτίσουμε» (γέλια). Είπαμε εντάξει!».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ