Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε τη μοναχοκόρη του! Η φωτό από τον γάμο και το τρυφερό μήνυμά του


Τον εκλεκτό της καρδιάς της, αξιωματικό του στρατού, παντρεύτηκε η μοναχοκόρη του Μιχάλη Ιατρόπουλοu, Μαρία Ιατροπούλου. 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και ο γνωστός ηθοποιός την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό που την ανέμενε με ανυπομονησία στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ευτυχισμένος πατέρας ήταν ενθουσιασμένος για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη στη ζωή της κόρης του Μαρίας η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό που φορούσε σε γραμμή Α το οποίο είχε συνδυάσει με μακρύ πέπλο.

Όσο για τον γαμπρό, Δημήτρη Αϊβαζίδη, είναι αξιωματικός του στρατού και έδειχνε και εκείνος πολύ ευτυχισμένος. «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από το γάμο στην οποία ποζάρει μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, μιλώντας στην Espresso για το ευτυχές γεγονός αρκέστηκε να δηλώσει φανερά ευτυχισμένος: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω την κόρη μου χαρούμενη. Είμαι ευγνώμων στη μητέρα των παιδιών μου, Χριστίνα Πανίδου, που τα μεγάλωσε με αξίες, αρχές, ήθος και πολλή αγάπη».

Ο Μιχάλη Ιατρόπουλος πάντρεψε τη μοναχοκόρη του! Οι φωτογραφίες από τον γάμο και το γλυκό μήνυμά του

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ