Δημήτρης Καμπόσος: “Συνεχίζουμε με έργα”


Σε μια ανασκόπηση των έργων για την τελευταία τετραετία προέβη ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος. Με σύμμαχο του, τους δημότες που του δείχνουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στηρίζοντας το πρόγραμμα με τις δράσεις της δημοτικής αρχής, ο Δημήτρης Καμπόσος δηλώνει πως θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά. Ο κόσμος απέδειξε εξάλλου την αγάπη του προς τον δήμαρχο με την παρουσία του στο κατάμεστο “Pantazis Royal” στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του συνδυασμού της «Αλλαγής πορείας» αλλά και με τις δημοσκοπήσεις που τον καθιστούν πρώτο στην επιλογή.

Σύμφωνα με δηλώσεις στα τοπικά μέσα του ανθρώπου που βρίσκεται στο τιμόνι της δημαρχίας, η πορεία είναι μεν δύσκολη αλλά το όραμα έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται πράξη. Όπως τονίζει ο ίδιος ο δήμαρχος, μία σειρά δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς και συνεχή προσπάθεια με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του δήμου,

Με την ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα που πραγματοποιήθηκαν ποτέ στην ιστορία του Δήμου, αυτό της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους η παράταξη απέδειξε ότι έχει την δυνατότητα και πως τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν δίνοντας προτεραιότητα στην πρόοδο και στην ευημερία του τόπου.

«Το μεγαλύτερο στοίχημα κερδήθηκε. Αλλάξαμε! Όμως δεν σταματάμε εκεί», αναφέρει εν συνεχεία ο δήμαρχος.

Αναλυτικά τα έργα όπως τα παρουσίασε ο κ. Καμπόσος είναι τα εξής:

  • Χωρίς δάνεια ενοποίηση διοικητικών και λειτουργικών 8 πρώην ΟΤΑ σε έναν.
  • Βελτίωση λειτουργίας των οικονομικών του Δήμου.
  • Μείωση χρεών της ΔΕΥΑΑΡΜ κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ.
  • Αλλαγή της πορείας του αγωγού φυσικού αερίου που έκοβε τον αργειακό κάμπο στη μέση και έπληττε ανεπανόρθωτα τις περιουσίες των αγροτών.
  • Δύο νέα υπερσύγχρονα σχολεία, την Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος που έγινε κέντρο πολιτισμού, ολοκλήρωση της Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως Νοτίου Τμήματος μιας ακόμα προεκλογικής δέσμευσης που έγινε πράξη.
  • Παράδοση αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Κατασκευή κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου και εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων .

Καταλήγοντας ο κ. Καμπόσος δήλωσε:

«Επιλύουμε θέματα που χρόνιζαν και υποβάθμιζαν την ζωή των πολιτών και κρατούσαν δέσμιο τον Δήμο σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις. Εμείς μαζί συνεχίζουμε δυναμικά την Αλλαγή Πορείας κάνοντας την Ανάπτυξη. Τα έργα μας αποσιωπούν τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Τα έργα μας απαντούν στους μηδενιστές! Τα έργα μας μιλούν!»

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα έργα στο Άργος παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=s1v-ZcyOTuw


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ