ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης LIVE


Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στον ΟΑΚΑ και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που την έχουν θέσει ουσιαστικά εκτός του επόμενου Champions League.

Για την 22η αγωνιστική της Superleague, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων Σμύρνης και θέλει να επανέλθει στις νίκες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι με την… πλάτη στον τοίχο για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο δυνατός αέρας που «θερίζει» το ΟΑΚΑ, είναι πιθανό να μην επιτρέψει την έναρξη ή και την ολοκλήρωση του αγώνα, με το διαιτητή να αποφασίζει με βάσει τα καιρικά φαινόμενα.

Η βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό σταμάτησε ένα αήττητο εννέα αγώνων για την πρωταθλήτρια, που πλέον έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση. Οι ελπίδες της μειώθηκαν, ωστόσο και θέλει να τις εξαντλήσει, αλλά και να υπερασπιστεί την τρίτη θέση.

Στο «Σπύρος Λούης» υποδέχεται τον Απόλλωνα, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΑΕΚ στα τρία τελευταία στην έδρα της πέτυχε μόλις από ένα γκολ, 1-0 τον Λεβαδειακό, 1-1 με ΠΑΟΚ και 1-0 τον ΟΦΗ, θα πρέπει να βρει τρόπους να το κάνει ευκολότερο.

Ο Απόλλων μπορεί να συνετρίβη από τον ΠΑΟΚ με 5-1, όμως ακόμα πανηγυρίζει το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, μόλις δεύτερη νίκη στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας. Δεν είναι βέβαια εύκολο να κάνει το ίδιο με την ΑΕΚ, αλλά ελπίζει ότι θα βρει συνθήκες για να διεκδικήσει κάτι από την γειτόνισσα του, που όσο υπήρχε το «Νίκος Γκούμας», απείχαν λίγα λεπτά με τα πόδια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ