Αστέρας – Ατρόμητος: Χ-αμένοι και οι δύο στην Τρίπολη.


Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητος στην έδρα του για την 22η αγωνιστική της Superleague, με καμία από τις δύο ομάδες να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας έψαχνε τη νίκη που θα τον απομάκρυνε για τα καλά από την «ζώνη» του υποβιβασμού και ο Ατρόμητος τους τρεις πόντους που θα του επέτρεπαν να ξεπεράσει την ΑΕΚ στη βαθμολογία, όμως στο τέλος έμειναν και οι δύο με έναν βαθμό, μετά το 1-1 στο ματς.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 24′ με σουτ του Καλτσά μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή και «κρατούσαν» τη νίκη μέχρι και το 82′, αλλά σε εκείνο το λεπτό, είχε έρθει η ώρα του Αμρ Ουάρντα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου, μετά την επιστροφή του στο «Αστέρι», κάνοντας με κεφαλιά το 1-1, το οποίο και έμεινε μέχρι τέλους.Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (89′ Δουβίκας), Ρόλε (69′ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75′ Μανιάς).

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι (46′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74′ Μανούσος), Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μπρούνο, Ενσικουλού (46′ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Κουλούρης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ