Δημήτρης Σταρόβας: «Λέω και κάνω αυτό που αισθάνομαι»


Ο Δημήτρης Σταρόβας απολαμβάνει τη συμμετοχή του στο YFSF.

Ένας από τους λόγους που είπε το «ναι» για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, αλλά το ότι νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του τον ΑΝΤ1.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

«Πολλοί λόγοι. Ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας στον ΑΝΤ1, είναι λίγο σαν το δεύτερο μου σπίτι. Και η Μαρία Μπεκατώρου έπαιξε ρόλο που της έχω αδυναμία και πρέπει να κάνουμε και κάποια δουλειά»

Η συνεργασία με τους κριτές;

«Άψογη. Είναι όλοι φίλοι, όμως εγώ είμαι και «all weather». Νιώθω άνετα παντού”

Δύσκολη η ώρα της κρίσης;

« Όχι, εγώ το έχω ως αρχή: λέω και κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Λέω αυτό που πιστεύω και αυτό δεν με κάνει να νιώσω άβολα. Τώρα αν νιώθουν οι άλλοι, θα είναι χωρίς να το θέλω εγώ. Δεν μου αρέσει να ζορίζω τους ανθρώπους ούτε να τους προσβάλλω ούτε να τους κάνω να νιώθουν άσχημα»

Έχετε ξεχωρίσει κάποια μεταμόρφωση;

«Όλα τα παιδιά έχουν δυνατότητες και σε συνδυασμό με την παραγωγή μπορούν να μεταμορφωθούν. Αλλά μέχρι στιγμής νομίζω/ ότι το πιο δυνατό ήταν η Κατερίνα Στικούδη σαν Δήμητρα Γαλάνη»

Συνδυάζετε τηλεόραση και θέατρο.

«Από πάντα με ενδιέφερε η πολυχρωμία, μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα, το απολαμβάνω. Το «TOC TOC είναι δύσκολο για εμένα και πρόκληση. Είναι δύσκολο, γιατί είναι μια παράσταση δυόμισι ώρες, η οποία ξεκινάει με εμένα και τελειώνει με εμένα» είπε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ