Τσιτσιπάς: “Ο Μήτρογλου δεν πρέπει να ξέρει ποιος είμαι.” – video


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώθηκε στη Μασσαλία, μετά τη νίκη του επί του Γκοφάν, αλλά ένας από τους θεατές στο γήπεδο φώναξε “Μήτρογλου”, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκει την ευκαιρία για… λίγη πλάκα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αποχωρήσει από τη Μασσαλία και τη Μαρσέγι, αλλά οι ντόπιοι φαίνεται ότι δεν τον έχουν ξεχάσει, φωνάζοντας το όνομά του, ακόμη και κατά τη διάρκεια αγώνα τένις και μάλιστα του Τσιτσιπά.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ένας θεατής φώναξε το όνομα του επιθετικού της Γαλατασαράι, με τον Τσιτσιπά να υποστηρίζει ότι θα ήταν ωραίο να φωνάζουν το δικό του όνομα, στα ματς του Έλληνα επιθετικού.Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Μακάρι να έλεγαν το όνομά μου όταν παίζει! Δε νομίζω να ξέρει ποιος είμαι, αλλά εκείνος είναι πολύ γνωστός».

Για το ματς με τον Γκοφέν: «Είναι δύσκολο να δέχεσαι μπρέικ σ’ αυτό το σημείο (σ.σ. στο 5-5 του πρώτου σετ), ήταν το τελευταίο γκέιμ του σετ. Για κάποιο λόγο όμως ένιωσα γαλήνη και δεν υπήρχε λόγος για να παραπονεθώ ή κάτι τέτοιο. Έμεινα συγκεντωμένος και κατάφερα να κάνω «μπρέικ μπακ», που ήταν υπέροχο. Έμεινα εκεί και στο τάι μπρέικ βρήκα το μομέντουμ. Ένιωθα πως ό,τι έκανα πήγαινε καλά, πήγαινε μέσα».

Για τον τελικό κόντρα στον Μικαΐλ Κουκούσκιν (Νο50 του κόσμου): «Δείχνει ότι είναι σε φόρμα. Παίζει πολύ καλά, κέρδισε πολύ καλούς παίκτες που είναι επίσης σε φόρμα. Τον Ιγκό (σ.σ. Ιμπέρ) που έπαιξε επίσης εκπληκτικά αυτή την εβδομάδα. Δεν ήταν εύκολη νίκη, αλλά όπως είπα παίρνω κάθε ματς ξεχωριστά, προσπαθώ να βελτιώνω όλο και περισσότερο το επίπεδό μου, αγώνα με τον αγώνα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ