Βιβλίο με όραμα από τον Βασίλη Καρρά


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα διαθέτει τα έσοδα από τις πωλήσεις για τη δημιουργία της Στέγης του Τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη.

«Οταν τα χρόνια σου περάσουν κι όταν οι νύχτες σε γεράσουν εσύ (θαυμαστή του Βασίλη Καρρά) θα “χεις…» όχι τον ίδιο, όπως ερμηνεύει, στο διαχρονικό τραγούδι του, αλλά το πρώτο βιβλίο του!

Ο διάσημος τραγουδιστής, ύστερα από 30 και πλέον χρόνια επιτυχίας στο λαϊκό πεντάγραμμο, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παρθενικό του ανάγνωσμα, με τίτλο το όνομα του, «Βασίλης Καρράς»!

Στις σελίδες του θα περιλαμβάνονται οι στίχοι 180 τραγουδιών του, τα οποία είτε έχει ερμηνεύσει ο ίδιος είτε έχουν τραγουδήσει συνάδελφοι του, αλλά φέρουν την υπογραφή του. Σύμφωνα με την Espresso έκπληξη και τα πολλά ανέκδοτα κομμάτια που περιέχει το βιβλίο, με στίχους οι οποίοι δεν τραγουδήθηκαν ποτέ δημόσια και βγήκαν από το συρτάρι μόνο για να διαβαστούν.
Μαζί με το βιβλίο, σε ένα cd, θα υπάρχει και μια ηχογραφημένη συνέντευξη του καλλιτέχνη στον δημοσιογράφο και καλό φίλο του επί σειρά ετών Νίκο Δημαρά.

Μια σπάνια εξομολόγησή του, στην οποία απαντάει πρώτη φορά σε 30 ξεχωριστές ερωτήσεις για τη ζωή του. Μάλιστα, η ηχογράφηση της συγκεκριμένης συνέντευξης έγινε πριν από λίγες μέρες στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Πανόραμα 984 στη Θεσσαλονίκη.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις αρχές Απριλίου και θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μαλλιαρή, θα
διατεθούν εξ ολοκλήρου στη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος, της Στέγης του Τραγουδιστή, στη Θεσσαλονίκη.

Οπως προδίδει και η ονομασία του, το ίδρυμα θα φιλοξενεί τραγουδιστές με οικονομικά προβλήματα (σ.σ.: κάτι παρεμφερές με το Σπίτι του Ηθοποιού) και αποτελεί ένα μεγάλο όραμα του ερμηνευτή.
Τέλος, να σημειωθεί πως μετά την έκδοση αυτού του βιβλίου, που είναι η πρώτη συγγραφική προσπάθεια του Βασίλη Καρρά, θα ακολουθήσει , ακόμα ένα, αυτοβιογραφικό, το οποίο θα περιλαμβάνει και cd με νέα τραγούδια του. Καλοτάξιδο «απ” τον Βορρά μέχρι τον Νότο»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ