Ιεροκλής Μιχαηλίδης: H αρχή του ταξιδιού για τους «Άγαμους Θύτες»


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για τη δημιουργία του σατιρικού μουσικοθεατρικού σχήματος.

Επίσης, αναφέρεται στον Θοδωρή Αθερίδη και αποκαλύπτει τι θα ήθελε να είχε κάνει περισσότερο στην καριέρα του.

«Όλο αυτό ξεκίνησε ως ατομική δουλειά. Στην αρχή όλα τα θεατρικά τα έπαιζα μόνος μου και είχα τραγουδιστές και μουσικούς. Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν μουσικός της παράστασης. Από τότε είχα αναγνωρίσει το κωμικό του ταλέντο. Μου πήρε δύο χρόνια να τον πείσω να παίξει. Κάποια στιγμή οι Άγαμοι Θύται έγιναν viral και αποφάσισα ότι αυτό μπορεί να γίνει μια μεγαλύτερη παράσταση με περισσότερους φιλοξενούμενους. Τότε πήρα για πρώτη φορά τον Θοδωρή Αθερίδη, ύστερα από ένα άτυπο casting, ο οποίος ήταν 25 χρόνων και έπαιζε σε παραστάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ακόμα δεν τον ήξερε κανείς, ούτε η μάνα του. Την ίδια χρονιά είχα πάρει και την ηθοποιό Ανέζα Παπαδοπούλου. Σιγά σιγά δημιουργήθηκε μια εξαιρετική μαγιά ανθρώπων, μ” εμένα ουσιαστικά στον ρόλο του εμψυχωτή, ενορχηστρωτή και σκηνοθέτη της παράστασης. Όταν
ξεκίνησα με τους Άγαμους, είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου να διαρκέσει είκοσι χρόνια. Με κοροϊδεύανε. Αισίως μπήκαμε στον 29ο χρόνο και, αν όλα πάνε καλά, τον Οκτώβριο θα επιστρέψουμε στη σκηνή με μια νέα παράσταση. Θέλω να κάνω ένα best με κάποιους από τους παλιούς συνεργάτες, αλλά και με νέους ανθρώπους».

Στα 58 του χρόνια αισθάνεται γεμάτος με όσα έκανε στη “ζωή του. «Θα ήθελα να είχα κάνει περισσότερο κινηματογράφο και να σκηνοθετήσω μια ταινία. Αυτό είναι το ψώνιο μου», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ