Ελένη Καρακάση: «Έχω βρεθεί σε δουλειά που δεν περνούσα καλά»


Το μπεστ σέλερ της Κατερίνας Μανανεδάκη, «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες», μεταφέρθηκε στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο.

Στην παράσταση μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί η Ελένη Καρακάση.

«Είναι μία ευτυχισμένη συγκυρία, γιατί συναντιέμαι πάλι με τον Πόνο Αμαραντίδη, με τον οποίο είμαστε φίλοι και γνωριστήκαμε το 2004 όταν κάναμε τη σειρά «Η ώρα η καλή», και με τη Βάσια Παναγοπούλου. Όταν μου πρότειναν να παίξω σ” αυτή την παράσταση, πραγματικά μου άρεσε πολύ και περνάμε πολύ ωραία στα καμαρίνια. Είναι από τις δουλειές που μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά μόλις πάω εκεί θα περάσω τόσο καλά που θα τα ξεχάσω όλα!»

Βρέθηκε ποτέ στην άλλη πλευρά; Δηλαδή να συμμετέχει σε μία δουλειά και να μην περνά καλά;
«Έχω βρεθεί και σ” αυτή την πλευρά, αλλά ήταν λίγες φορές. Να ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κι όχι σε όλα. Ομως, δεν έφυγα ποτέ. Οι δουλειές έκλεισαν κανονικά τον κύκλο τους», λέει στο Mytv και μας συστήνει το χαρακτήρα που υποδύεται.

«Είμαστε τρεις φίλες, η Αλεξάνδρα (εγώ), η Έλλη (Κατερίνα Δημητρογλου) και η Μαρίνα (Νικολέτα Καρρά), η οποία είναι η μόνη που δεν είναι μητέρα, αλλά θέλει να γίνει. Έτσι, οι δύο φίλες την παροτρύνουν να το βάλει μπροστά και βλέπουμε διάφορες στιγμές τρέλας. Η Αλεξάνδρα είναι η πιο τσαούσα της παρέας και αυτή που καταστρώνει τα σχέδια»

Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου; «Η παράσταση πηγαίνει πολύ καλά και από ό,τι καταλαβαίνω έχει λειτουργήσει το «από στόμα σε στόμα», που για μένα είναι η καλύτερη διαφήμιση. Υπάρχουν πολλοί θεατές που μας λένε ότι «είναι σαν να βλέπουμε τη δική μας κατάσταση» κ.ο.κ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η παράσταση έχει πετύχει τον σκοπό της», λέει στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ