Τα 50 χατ-τρικ του Μέσι. Προηγείται ο Κριστιάνο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)


Τα 50 χατ-τρικ στην καριέρα του έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (23.02.2019) ο Λιονέλ Μέσι, στο 4-2 της Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Σεβίλλης για την 25η αγωνιστική της Primera Division.

Ο Λινέλ Μέσι έφτασε τα 25 γκολ στη La Liga για δέκατη σερί σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα το 50 του χατ-τρικ στην καριέρα του. Συνολικά, ο Αργεντινός μετρά 585 γκολ σε 669 ματς με την Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας 44 χατ τρικ με τους Καταλανούς (τα άλλα έξι είναι με τη φανέλα με το εθνόσημο).

Τα 32 χατ-τρικ του Μέσι έχουν σημειωθεί στην Primera Division, τα 8 στο Champions League, τα 3 στο Κύπελλο Ισπανίας, ενώ ένα έχει κάνει στο στο Σούπερ Καπ.

Η.. καλύτερη πελάτισσα του Μέσι σε χατ-τρικ είναι η Βαλένθια (4), ενώ από τρία έχει σημειώσει απέναντι σε Σεβίλλη, Ατλέτικο, Λα Κορούνια, Εσπανιόλ και Οσασούνα.

Ωστόσο, ο Μέσι βρίσκεται ένα χατ-τρικ πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σχετική κατηγορία. Ο Πορτογάλος έχει 44 χατ-τρικ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έξι με το εθνόσημο. View this post on Instagram

Τα… απίστευτα νούμερα του Λιονέλ Μέσι!

  • 650 γκολ στο σύνολο
  • 585 γκολ στην Μπαρτσελόνα
  • 65 γκολ με την εθνική Αργεντινής
  • 50 χατ-τρικ
  • 33 γκολ σε 32 αγώνες την τρέχουσα σεζόν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ