Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ετοιμάζονται για τον χορό του Ησαΐα;


Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και δεν είναι λίγοι εκείνοι από τον φιλικό κύκλο τους που το λένε ξεκάθαρα: Σύντομα θα τους δούμε να συνθέτουν τη δική τους βερσιόν του χορού του Ησαΐα…

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ζουν την απόλυτη ευτυχία. Σύμφωνα, μάλιστα, με καλά γνωρίζοντες, οι προθέσεις της ηθοποιού και του τραγουδοποιού για το μέλλον της κοινής τους πορείας είναι ξεκάθαρες.

Εκλεισαν πρόσφατα έναν χρόνο μαζί και εκτός από την προσωπική τους σχέση αποφάσισαν να συνεργαστούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο «Μικροπράγματα», στο οποίο η Τόνια συμπρωταγωνιστεί μαζί με φίλους του ζευγαριού όπως η Demy, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Η αγάπη που υπάρχει ανάμεσά τους αποτυπώνεται και στα πλάνα του βιντεοκλίπ, με άτομα που κινούνται στο περιβάλλον τους να σχολιάζουν ότι το ζευγάρι, παρότι είναι αντισυμβατικό, κάπως έτσι φαντάζεται και τον γάμο του, σαν ένα μεγάλο πάρτι. Η έλξη που ένιωσαν μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλα, ενώ σχεδόν από τα πρώτα κιόλας στάδια της σχέσης τους αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Η Τόνια, σύμφωνα με τη Realnews, δίνει πάντα με διακριτικότητα το «παρών» σε συναυλίες του συντρόφου της τόσο στην Αθήνα όσο και άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Από την πλευρά του ο Κωστής παρακολουθεί τις δουλειές της αγαπημένης του, προσπαθώντας και εκείνος να τη συνοδεύει στα επαγγελματικά ταξίδια που πραγματοποιεί.

Τους 12 μήνες που είναι ζευγάρι έχουν κάνει αρκετές αποδράσεις μαζί, με πιο πρόσφατο σταθμό τους το Λονδίνο, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εμφανίσεων του Κωστή Μαραβέγια στη βρετανική πρωτεύουσα στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ετοιμάζονται για τον χορό του Ησαΐα!

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ετοιμάζονται για τον χορό του Ησαΐα!

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ετοιμάζονται για τον χορό του Ησαΐα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ