Πανιώνιος – Παναθηναϊκός LIVE για τη Superleague


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και θέλει βαθμούς για να παραμείνει διεκδικητής της 5ης θέσης, έτσι ώστε να “σβήσει” τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο Παναθηναϊκός “δοκιμάζεται” στην έδρα του Πανιωνίου, σε ματς για την 22η αγωνιστική της Superleague. Το “τριφύλλι”… καίγεται για νίκη απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες και παράλληλα θέλει να εκμεταλλευτεί μια πιθανή απώλεια για τον Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επανέλθει στην πέμπτη θέση πριν αρχίσει η τριάδα των ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να τερματίσει στην πεντάδα της φετινής Superleague, θα “σβήσει” τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του.

Από την πλευρά τους, οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται κοντά στις… επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν να βάλουν κι άλλους βαθμούς στο “σακούλι” τους, προκειμένου να “καθαρίσουν” από αυτό το βραχνά.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το NewsIt.gr

Με τον βαθμό που πήρε στη Θεσσαλονίκη, ο Πανιώνιος πρόσθεσε ένα ακόμα σε αυτούς που χρειάζεται για να βγάλει χωρίς κινδύνους τη σεζόν. Σίγουρα η πεντάδα έχει χαθεί από καιρό και τώρα η μαθηματική παραμονή και το πλασάρισμα είναι οι στόχοι.

Με τον Παναθηναϊκό το έργο του είναι δύσκολο, αλλά δεν του μένουν και πολλά στην έδρα του, μόλις τρία στα οκτώ τελευταία.

Οι “πράσινοι” -με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης- έμειναν κοντά στην πέμπτη θέση και αναζητούν την σταθερότητα. Μετά τις πέντε νίκες στο ξεκίνημα δεν κατάφεραν να κάνουν ποτέ δύο διαδοχικές νίκες. Και εκτός έδρας έχουν μόλις μια, αυτή στο Αγρίνιο στα εννέα τελευταία.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με ένα εντυπωσιακό 3-0 τον περασμένο Απρίλιο από τη Νέα Σμύρνη μετά από έξι επισκέψεις χωρίς νίκη. Το “τριφύλλι” έχει νικήσει σε περισσότερες από τις μισές επισκέψεις του στον Πανιώνιο (31 από τις 60).

Η… παράδοση

Νίκες Πανιωνίου: 10

Ισοπαλίες: 28

Νίκες Παναθηναϊκού: 83

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο

Νίκες Πανιωνίου: 7

Ισοπαλίες: 22

Νίκες Παναθηναϊκού: 31

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, 16.00

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

(72′ σουτ Χατζηθεοδωρίδης)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ