ΠΑΟΚ – Άρης: Πάει… τρένο ο “δικέφαλος του Βορρά”. Γκολάρα και “τριάρα”


Συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τίτλο. Η Κ-19 του ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 3-1 του Άρη στις εγκαταστάσεις του “δικέφαλου του Βορρά” στη Σουρωτή και κράτησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το clasico της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας του Άρη με 3-1 και συνεχίζει χωρίς… στάση προς την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος υποδομής της Superleague Κ-19.

Ο Πάμπλο Γκαρσία… τρίβει τα χέρια του για την ομάδα που έχει φτιάξει (58 βαθμούς ο ΠΑΟΚ σε 20 αγώνες, 13 περισσότερους από τη δεύτερη ΑΕΚ, που έχει δώσει 21 ματς) και μάλιστα είδε στο 25′ τον Μπαλογιάννη να κάνει το 1-0, με μια εκτέλεση φάουλ που θύμισε το δικό του τέρμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, το 2010.

Το ματς ήταν γενικά ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που έφτασαν σε δεύτερο μέρος σε άλλα δυο γκολ, μέσα σε διάστημα ενός λεπτού! Στο 75′ ο Χατζιστραβός έκανε την μπαλιά από αριστερά και ο Πουρναράς με πλασέ έκανε το 2-0. Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Τζοβάρας έκανε το 3-0 με κοντινή κεφαλιά., από σέντρα του Δούμτση.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87′, με τον Άρη να “ξεδιπλώνει” υποδειγματικά μια αντεπίθεση και να μειώνει με τον Σιούτα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ