Emma Roberts, έγινε και πάλι καστανή (pics)

Mandatory Credit: Photo by Carl Timpone/BFA/REX/Shutterstock (8773267vr) Emma Roberts The Costume Institute Benefit celebrating the opening of Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA - 01 May 2017

Και της πηγαίνει καταπληκτικά

H Emma Roberts ανήκει στην κατηγορία των γυναικών hair chameleon, καθώς έχει δοκιμάσει όποιο hair look μπορείς να φανταστείς και από ότι φαίνεται δε μπορεί να μείνει σταθερή σε ένα χρώμα μαλλιών.

Κάπως έτσι, η ίδια αν και είχε κολλήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα με το blonde bob καρέ της, αποφάσισε να το αλλάξει και να γίνει και πάλι καστανή.

Την αλλαγή στην εμφάνισή της επιμελήθηκε η επί χρόνια hair colorist που ευθύνεται για όλες τις αλλαγές της, Nikki Lee και το αποτέλεσμα το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Κατά τη γνώμη μας αυτή είναι η απόχρωση που της ταιριάζει περισσότερο από όλες, καθώς αναδεικνύει φανταστικά το ανοιχτόχρωμο δέρμα της αλλά και τα μεγάλα της καστανά μάτια και φυσικά ελπίζουμε να την κρατήσει περισσότερο από τις υπόλοιπες και να γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Εσύ με ποια απόχρωση την προτιμάς;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ