Alec Baldwin: «Ανησυχώ για την ασφάλεια της οικογένειας μου λόγω Donald Trump»


Ο κωμικός ηθοποιός εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τις ακραίες δηλώσεις και αντιδράσεις του Αμερικάνου προέδρου στη σάτιρα.
Ο Alec Baldwin αποκάλυψε πως ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειας του μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump πως θα υπάρξει «τιμωρία» για την σατιρική ερμηνεία του σε πρόσφατο σκετς της τηλεοπτικής σειράς «Saturday Night Live».

Στο επίμαχο επεισόδιο, ο 60χρονος ηθοποιός διακωμώδησε την πρόσφατη ομιλία του Αμερικάνου προέδρου σχετικά με την κήρυξη κατάστασης «εκτάκτου ανάγκης» για την κατασκευή του αμφιλεγόμενου συνοριακού τείχους με το Μεξικό.

NBC
«Δεν υπάρχει τίποτα αστείο με το κουρασμένο Saturday Night Live στο Fake News NBC! Το ερώτημα είναι, πως καταφέρνουν τα Δίκτυα να γλυτώνουν αυτές τις προφανείς ρεπουμπλικανικές εκτελέσεις χωρίς τιμωρία; Όπως αντίστοιχα και για άλλες πολλές εκπομπές; Πολύ άδικo και πρέπει να ερευνηθούν. Αυτή είναι η πραγματική Διαπλοκή!» τόνισε ο Trump μέσω Twitter, για να συμπληρώσει πως «τα στημένα και διεφθαρμένα media είναι ο εχθρός του λαού».

Ο ηθοποιός απάντησε στο Twitter αναρωτώμενος «εάν ένας εν ενεργεία πρόεδρος που ενθαρρύνει τους ακολούθους του [να πιστέψουν] πως ο ρόλος μου σε μια τηλεοπτική κωμωδία με καθιστά εχθρό του λαού αποτελεί απειλή για την ασφάλεια μου και της οικογένειας μου».

Σε δηλώσεις του στο podcast «The Dworkin Report», ο Baldwin εξήγησε πως ήταν η πρώτη φορά που ανησύχησε για την ασφάλεια του και της οικογένειας του. «Ο κόσμος στην αρχή με ρώταγε αν είχα ανησυχίες για αντίποινα, όχι απαραίτητα από την κυβέρνηση ή τον Trump, αλλά τους ταραχοποιούς του. Πάντα έλεγα όχι ιδιαίτερα, δεν πίστευα πως ήταν κάτι αληθινό μέχρι τώρα, όπου έκανε το σχόλιο για τιμωρία και που πιστεύει ότι το “Saturday Night Live” πρέπει να ερευνηθεί».

«Ο Trump δίνει το σήμα σε κόσμο, όχι απαραίτητα τι να κάνουν, αλλά πώς να νιώθουν και αυτό είναι η αρχή. Στην αρχή κάνεις τον κόσμο να νιώσει οργή, στην αρχή κάνεις τον κόσμο να νιώσει ταραχή και πικρία – οι πράξεις μετά πηγάζουν από εκεί» υπογράμμισε ο Baldwin.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ