Power of Love Gala: Έντονος καβγάς Έλενας-Φίλιππου μετά τον χωρισμό τους!


Την εβδομάδα που πέρασε η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο Φίλιππος Αρβανίτης χώρισαν, μόλις λίγο καιρό μετά τη σύναψη της σχέσης τους μέσα στο παιχνίδι. 

Ένα βίντεο που έπαιξε με την κουβέντα που είχε ο Φίλιππος με τους συμπαίκτες του, την οποία δεν είχε ακούσει η Έλενα, την ενόχλησε τόσο που δεν κατάφερε να κρύψει τον θυμό της για ό,τι είχε μόλις μάθει πως είπε ο πρώην αγαπημένος της για εκείνη. 

Ο Φίλιππος την κατηγόρησε ότι είναι πού γκρινιάρα ακόμα και για το παραμικρό που μπορεί να έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους εκείνος, γεγονός που εκνεύρισε την Έλενα η οποία θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μιλήσει για τους λόγους που την έκαναν να γκρινιάζει συνεχώς. Όπως είπε, όταν ερχόταν σε επαφή καθημερινά μέσα στο σπίτι με τον Φίλιππο, έβλεπε έναν… τοίχο και γι” αυτό και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αλλιώς. 

Ο Φίλιππος από την πλευρά του θέλησε να δικαιολογηθεί, τονίζοντας σε όλους τους συμπαίκτες του επίσης πως θέλει να τον ψηφίσουν για να φύγει από το παιχνίδι καθώς πλέον, όπως είπε, δεν είχε λόγο να βρίσκεται μέσα στο Power of Love. Κάτι που η Έλενα άκουσε… βερεσέ αφού δεν πίστεψε καμία κουβέντα του. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο… 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ