Ένα από τα τελειότερα διαμάντια στον κόσμο βγαίνει σε δημοπρασία


Πολυπόθητα από βασιλιάδες και κοινούς θνητούς τα διαμάντια εδώ και αιώνες είναι τα αντικείμενα του πόθου για συλλογές μεγιστάνων.

Αυτή η άνοιξη, ένα φανταστικό διαμάντι 88,22 καρατίων, D Color, Flawless, τύπου Ila, τέλειο σύμφωνα με κάθε κριτήριο, βγαίνει σε δημοπρασία στο Χονγκ-Κονγκ στις 2 Απριλίου 2019 με εκτίμηση 11,2 έως 12,7 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό είναι ένα από τα τρία οβάλ διαμάντια που υπάρχουν στον κόσμο και είναι πάνω από 50 καράτια και το μεγαλύτερο που έχει δημοπρατηθεί εδώ και πέντε χρόνια.

Το τέλειο διαμάντι των 88,22 καρατίων είναι όπως λένε οι υπεύθυνοι του οίκου μια περίληψη τελειότητας, ένα θαύμα της φύσης, ένα αριστούργημα που προκύπτει από την ικανότητα του ανθρώπου να διαμορφώνει το πιο σκληρό υλικό στη γη σε ένα αντικείμενο απόλυτης ομορφιάς και την πιο συγκεντρωμένη μορφή πλούτου.

Όσοι βλέπουν από κοντά το σπάνιο αυτό πετράδι νιώθουν να τους κόβεται η ανάσα. Πολύ λίγα διαμάντια αυτού του βάρους είναι γνωστό ότι κατέχουν τις ίδιες εξαιρετικές ιδιότητες καθαρότητας και τελειότητας όπως αυτή η αξιόλογη πέτρα που είναι τόσο γεμάτη φωτιά και λαμπρή λαμπρότητα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ