ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Θέλω να δω αυτή τη σεζόν ένα λάθος, το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας”


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα και σχολίασε τη διαιτησία του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με αφορμή το γκολ οφσάιντ των φιλοξενούμενων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να δω αυτή την σεζόν ένα λάθος το οποίο να είναι υπέρ μας, μόνο ένα!»Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

Για το αν ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Σε μια γεμάτη σεζόν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια ημέρα, ενδοχωμένως να μην είναι μόνο θέμα του ΠΑΟΚ αλλά να παίζει ρόλο και η παρουσία του αντιπάλου, τουλάχιστον τακτικά, υπήρξε συνοχή, έκλεισαν τους χώρους, δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε αυτό το χώρο, κάναμε περισσότερα λάθη από ότι συνήθως και δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες όσες συνήθως. Την ίδια στιγμή, βρισκόμασταν με το σκορ στο 1-0 υπέρ μας και έχω πει πολλές φορές ότι ακόμα και να μην είσαι στην καλύτερη σου ημέρα, μπορείς να κερδίσεις και να κρατήσεις το αποτέλεσμα και χωρίς να έχουμε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ προς το τέλος που για κακή μας τύχη ήταν οφσάιντ.

Είναι ένα παιχνίδι, είμαστε μια ομάδα η οποία έχει παράγει καλό ποδόσφαιρο, ξέρουμε ακριβώς πως να το προσπεράσουμε και που θέλουμε να φτάσουμε αλλά και πως θα το κάνουμε αυτό. Και ξανά θα πρέπει να το τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγε 1-0 υπέρ μας, θέλω να δω αυτή την σεζόν ένα λάθος το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, μόνο ένα λάθος, όχι παραπάνω. Μην παίζοντας το τέλειο παιχνίδι μας, θα έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος κανονικά. Αυτό είναι το ένα κομμάτι που κρατάμε και αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν παίξαμε στα ίδια επίπεδα όπως συνήθως».

Για το αν περιμένει μια απάντηση αγωνιστικά από τους παίκτες του στο επόμενο ματς: «Φυσιολογικά θα πρέπει να δώσουμε μια απάντηση, δεν έχουμε καμία άλλη πιθανότητα».

Ερωτηθείς ότι παρότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι οι παίκτες του δεν έβγαλαν μεγάλο πάθος, είπε: «Πιστεύετε ότι παλεύοντας για το πρωτάθλημα, για την καριέρα του, ο κάθε παίκτης δεν είχε πάθος σήμερα; Θέλουμε να κερδίσουμε σαν… τρελοί, υποφέρουμε γι’αυτό, θυσιαζόμαστε γι’αυτό και μπορεί να συμβεί μια μέρα στην οποία να μην είμαστε τέλειοι. Έχετε πάντα μια τέλεια ημέρα εσείς; Είμαστε άνθρωποι, παλέψαμε, τρέξαμε αλλά δεν είχαμε ξεκάθαρες και τις πιο σωστές επιλογές και αυτό είναι μια τελείως διαφορετική άποψη».

Για το αν ήταν ένα… καμπανάκι το σημερινό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για… καμπανάκι κινδύνου, μιλάμε για μια γεμάτη σεζόν στην οποία έχουμε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβεί μια εμφάνιση σαν την σημερινή. Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο και να είμαστε αυτόματα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης και μετά να εστιάσουμε στην Κυριακή. Ένα… καμπανάκι κινδύνου θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπάρξει αν ο Άρης έκανε 5-6 ευκαιρίες και δεν υπήρχε αυτό το λάθος του διαιτητή. Αλλά τώρα συγνώμη, δεν νομίζω πως είναι ένα καμπανάκι. Είναι ένα κομμάτι της ποδοσφαιρικής ζωής, να κρατήσουμε τους πόντους και να συνεχίσουμε αυτή την διαφορά».

Για τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΟΚ στην επίθεση: «Είχαμε κάποιες καταστάσεις στις οποίες δημιουργήσαμε, αλλά καταστάσεις μόνο, δεν είμαι τρελός, το λέω μόνος μου ότι ήταν μια κακή ημέρα για εμάς, μια κακή παρουσία που μας έλειψε η έμπνευση σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο χρειαζόμασταν».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ