Παναγιώτα Βλαντή: «Αν μου αρέσει ένας άντρας δεν θα το δείξω ποτέ»


Η Παναγιώτα Βλαντή δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι αν της αρέσει ένας άντρας δεν θα το δείξει ποτέ ενώ τονίζει ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ από τις γυναίκες που έμπαινε κάπου και όλοι ήθελαν να την φλερτάρουν.

Είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα που σίγουρα φλερτάρουν πολλοί άντρες…

«Όχι, δε με φλερτάρουν, με την έννοια που νομίζουν όλοι, ότι μπορεί να πηγαίνω κάπου και να μου “την πέφτουν” όλοι, δε γίνεται αυτό. Μακάρι να γινόταν κάποια στιγμή θα το ήθελα, αλλά δε γίνεται… Στο θέατρο έρχονται νέα παιδιά, τα οποία μου εκφράζουν το θαυμασμό τους, όχι ότι με φλερτάρουν. Δεν έχω υπάρξει ποτέ από τις γυναίκες που έμπαινα κάπου κι όλοι ήθελαν να με φλερτάρουν. Ίσως γιατί είμαι κλειστή ως άνθρωπος γενικώς. Αν μου αρέσει ένας άντρας δεν θα το δείξω ποτέ, είμαι ακριβώς το αντίθετο, από ντροπή και συστολή, θέλει κόπο, κι επειδή δεν κοπιάζουν πλέον οι άντρες… οι γυναίκες είναι πλέον πιο επιθετικές και καλά κάνουν κάποιες, εγώ είμαι παραδοσιακή. Κάποιοι άντρες δεν το κυνηγάνε, σου λένε: “Εντάξει τώρα, σιγά…”. Πολλοί μου έχουν πει, ότι νομίζουν πως είμαι σε σχέση, ακόμα κι όταν δεν είμαι, δηλαδή δε μπορούν να φανταστούν ότι εγώ μπορεί να μην είμαι σε σχέση, το αποκλείουν».

Υπάρχει κάποια “κατάρα” στις ωραίες γυναίκες;

«Όχι μόνο, είναι και θέμα δουλειάς, σου λένε: “Ηθοποιός… δε μπορεί…”, φαντάζονται κάτι άλλο, δεν ξέρουν ότι είναι μια δουλειά κι ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ