Μαφία φυλακών- Διάλογος ΣΟΚ: Φάε τον πρώτο και μετά θα πάρεις ένα εκατομμύριο

«Αν φας το πρώτο και πιάσεις εμπιστοσύνη, μετά έρχονται φίλε… έχουμε δουλειές… και για μισό εκατομμύριο και για ένα εκατομμύριο, κοτόπουλα».Το παραπάνω απόσπασμα αποτελεί ένα μικρό κομμάτι από τους σοκαριστικούς διαλόγους της μαφίας των φυλακών.  

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν δίσταζαν να μιλούν από το τηλέφωνο για το πως θα στήσουν τις δουλείες τους αλλά και πως θα βγάλουν από τη μέση τους αντιπάλους τους. «Μας γ….. αυτός ο χοντρός (Αρμπέρ Μπάκο). Εμένα έξω με τέτοια δύναμη με τέτοια α……… , με τα όπλα μου, με τις χειροβομβίδες μου, με χ……… όλοι, θα είχα μαζέψει πόσα λεφτά», ακούγεται να λέει ο αρχηγός της οργάνωσης σε μια συνομιλία με έναν από τους κοντινούς του συνεργάτες.

Οι συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δεύτερη δικογραφία της Αντιτρομοκρατική υπηρεσίας και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος γίνεται λόγος και στον Αλκέτ Ριζάι. Μάλιστα ο πληρωμένος εκτελεστής της μαφίας των φυλάκων που είναι δεύτερος ξάδερφος του διαβόητου κακοποιού που συμμετείχε στις δύο αποδράσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο αρχηγός και ο Βάιος

Το μεσημέρι της 10ης Φεβρουαρίου, ο φερόμενος ως αρχηγός της μαφίας των φυλακών, ο «Κλόντι», επικοινωνεί με κινητό τηλέφωνο με έναν 40χρονο Ελληνα, που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συλληφθεί μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Με αυτόν αλλά και με τον 28χρονο «Βασίλ», από τη Βουλγαρία, συνομιλούσε ο λεγόμενος «άρχοντας» των φυλακών αναζητώντας «δάκτυλα» ή «ψήστες», όπως έλεγε τους πληρωμένους δολοφόνους.

Βάιος: Το κορίτσι μου, έδωσα αγώνα να βγάλω την Ελευθερία εκεί πέρα σκοτωθήκαμε, γιατί θα ανοίξετε βεντέτα ξέρετε με ποιον είμαι εγώ, εγώ ξέρετε ποιανού παιδί είμαι, εάν μου κλείσετε το κορίτσι μέσα θα έχετε να κάνετε και με άλλους. Και μου λέει ο μπάτσος, ποιον με τον Μπάκο, όχι με τον Μπάκο του λέω. Με τον πιο μεγάλο του λέω. Ξέρετε ποιανού παιδί είμαι. Εντάξει;

Κλόντι: Με ποιον; Με μένα;

Βάιος: Ναι. Γιατί;

Κλόντι: Και τι είπε;

Βάιος: Κάνανε πίσω αυτό του… ανθρωποκτονιών που ήτανε, ο ψηλός. Οχι λέει εντάξει, εντάξει το κορίτσι, δεν θα το πειράξουμε και τη δώσανε τρία παρών το μήνα και μου τη βάλανε στην εγκληματική οργάνωση, ότι ήταν μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η Ελευθερία, τα μ……. για να δέσουν το κορίτσι. Κατάλαβες;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here