Πώς να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!


Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα συχνό και αρκετά ενοχλητικό. Οι παράγοντες που τους προκαλούν, φυσικά είναι πολλοί, είτε γονιδιακοί, είτε λόγω κούρασης είτε λόγω δυσκολίας της αναπνοής. Όπως και να έχει, υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείς να τους καταπολεμήσεις εκ των έσω. Δες παρακάτω πώς…

Πάρε τον ύπνο σου. Κοιμήσου από νωρίς και χαλάρωσε, ξέχασε όλες σου τις έγνοιες και απόλαυσέ το.

Τρώγε σωστά και υγιεινά. Μια ισορροπημένη διατροφή, βασισμένη σε βιταμίνες με φρούτα, λαχανικά και πολύ νερό, μπορεί να σε αποδεσμεύσει από τους μαύρους κύκλους και σαφώς να σου χαρίσει μια όμορφη λαμπερή επιδερμίδα.

Ελάττωσε το κάπνισμα και αν είναι δυνατό κόψτο τελείως.

Εάν έχεις μπουκωμένη μύτη, υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι μαύροι σου κύκλοι να προκαλούνται από αυτό. Μια πολύ καλή ιδέα για να ξεβουλώσει η μύτη σου είναι να κάνεις πλύσεις με αλατώνερο.

Εξαφάνισε τους κύκλους σου με πατάτα. Μία άψητη πατάτα, λιωμένη στο blender και απλωμένη πάνω στα κλειστά σου μάτια για μισή ώρα, μπορεί να αποβεί θαυματουργή!

Χρησιμοποίησε ένα παγωμένο κουτάλι. Βάλε το κουτάλι στην κατάψυξη για 10-15′ και στην συνέχεια κράτησε το πάνω στα κλειστά σου μάτια μέχρι η θερμοκρασία του να ανέβει και πάλι όπως πριν.

Φιάξε μια γρήγορα μάσκα από μπανάνα: Με μια κουταλιά της σούπας πολτοποιημένη μπανάνα και ¼ της κουταλιάς της σούπας ροδόνερο.

Ανακάτεψε τα υλικά σε ένα μπολ, άπλωσε τη μάσκα γύρω από τα μάτια σου και άφησε την για περίπου είκοσι λεπτά. Ξέπλυνετε καλά και να είσαι σίγουρη ότι το βλέμμα σου θα… λάμψει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ