Eurovision 2019: Ο Mahmood πάει Τελ Αβίβ εκπροσωπώντας την Ιταλία


Διοργανώθηκε για άλλη μια φορά, 69η για την ακρίβεια, το ιστορικό φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού του Sanremo!

Οι παρουσιαστές του Sanremo 2019, Claudio Baglioni, Virginia Raffaele και Claudio Bisio με το ιδιαίτερα σκερτσόζικο ύφος τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όλοι οι διαγωνιζόμενοι ερμηνευτές άφησαν το στίγμα τους προσφέροντας και φέτος μια πληθώρα από αξιοπρόσεκτες μουσικές προτάσεις, ενώ και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι πρόσθεσαν τη δική τους «πινελιά», φροντίζοντας ώστε να διατηρηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία που ακολούθησε, η οποία ήταν βασισμένη σε μικτό σύστημα που περιελάμβανε 50% televoting, 30% δημοσκοπική ψηφοφορία και 20% ψηφοφορία από επιτροπή ειδικών!
Το Top 3 που αναδείχτηκε ήταν:

– Mahmood
– Ultimo
– Il Volo

Έτσι, λοιπόν, ο μεγάλος νικητής του φεστιβάλ Sanremo 2019 είναι o Mahmood με το τραγούδι Soldi.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει του κανονισμού του φεστιβάλ Sanremo 2019, παραχωρείται αυτόματα στο νικητή το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, εφόσον το επιθυμεί. Εάν αρνηθεί, ωστόσο, η κρατική τηλεόραση της Ιταλίας, RAI, θα απευθύνει πρόσκληση στον καλλιτέχνη που επιθυμεί η ίδια. Ωστόσο, ο νικητής Mahmood, αποδέχθηκε τη πρόταση/πρόσκληση και έτσι θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ερμηνεύοντας τη συμμετοχή της χώρας Soldi.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ