Αναγνώστης καταγγέλλει: Πορνεία στη Δυτ. Θεσσαλονίκη μπροστά σε παιδιά


Παρουσιάζουμε αυτούσια την επιστολή απόγνωσης που έστειλαν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης:

“Αγαπητοί φίλοι του tromaktiko. Αυτό που γίνεται στη Δυτ. Θεσ/νικη ξεπερνάει ακόμη και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Εκδιδόμενες στα πεζοδρόμια μπροστά σε κόσμο, παιδιά, και αστυνομία. Είναι ντροπή η αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια και να τις… προστατεύει από τους πολίτες της γειτονιάς, γιατί όλα γίνονται μπροστά στα σπίτια μας και σε παιδικά χαρά.

Η αστυνομία για τους δικούς της λόγους που τους μάθαμε μετά από 3 χρόνια με παρακολουθήσεις και στατιστικές, είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το χάλι μας.

Εμείς μάθαμε και ποιοι είναι οι προαγωγοί! Στείλαμε email πάνω από.. 200 φορές (χωρίς υπερβολή) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον Αστυνομικό Διευθυντή κο Δομζαριδη και δεν έγινε τίποτα.

Είμαστε έτοιμοι να ξεσηκωθούμε γιατί έχουμε αγριέψει με αυτά που βλέπουμε και από τις εκδιδόμενες αλλά και από τους αστυνομικούς.

Γείτονες -60ηρηδες σήμερα- αλλά ΟΥΚάδες στα νιάτα τους, επί τρία χρόνια γυρίζουν και βιντεοσκοπούν τα πάντα. Θα γίνει μεγάλος ξεσηκωμός.”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ