Όσκαρ 2019: Όταν η Γκλεν Κλόουζ έπαθε σοκ στο κόκκινο χάλι (vid)


Η Γκλεν Κλόουζ είναι “κυρία” με τα όλα της. Φέτος η κινηματογραφική βιομηχανία την τίμησε δεόντως για την ερμηνεία της στην ταινία “The Wife”, ωστόσο, όταν ήρθε η πιο μεγάλη ώρα, αυτής της απονομής των Όσκαρ, η Ακαδημία Κινηματογράφου την “σνόμπαρε” για μία ακόμη φορά… Την 7η κατά σειρά!

Η ίδια αντέδρασε στωικά και χαμογελαστά, μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια όπως λέει ο λαός, ανταποκρινόμενη γελώντας στην “ευνοούμενη” του Γιώργου Λάνθιμου Ολίβια Κόλμαν, που παραλαμβάνοντας το βραβείο της, είπε στη συνάδελφό της ότι θα ευχόταν να μην είχαν έρθει έτσι τα πράγματα.

Εκεί που δεν μπόρεσε ωστόσο να κρατηθεί ήταν λίγο νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί, όταν συνάντησε τον Billy Porter του “Pose” με την κατά γενική ομολογία “εμφάνιση της χρονιάς”: Ένα υβριδικό κράμα μεταξύ τουαλέτας και σμόκιν, που αποτελεί την επιτομή του ορισμού του “gender fluid”. Η αντίδρασή της, αντικρίζοντας τον 49χρονο συνάδελφό της να δίνει συνέντευξη ντυμένο έτσι ήταν απλώς συγκλονιστική και έγινε viral, καθώς σε λίγα δευτερόλεπτα συνδυάζει δεκάδες διαφορετικά (και αινιγματικά) συναισθήματα και εκφράσεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ