ΑΕΚ: Αυτό είναι το επετειακό t-shirt της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας

Η ΑΕΚ συνέχισε το σερί των τίτλων στο μπάσκετ, κατακτώντας και το Διηπειρωτικό Κύπελλο στη Βραζιλία, με την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ να δημιουργεί και ένα συλλεκτικό επετειακό μπλουζάκι, για τους οπαδούς της.

Στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, η ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει ένα… δώρο στους οπαδούς της, σχεδιάζοντας ένα συλλεκτικό t-shirt, που απεικονίζει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

«H «Βασίλισσα» κατέκτησε την παγκόσμια καταξίωση πριν από μερικές ημέρες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο για τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς θα πρέπει να γιορταστεί, όπως αξίζει, στο περιθώριο της απαιτητικής αναμέτρησης του Σαββάτου (02/03, 17:00), με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Ενημερώνουμε δε, ότι το συλλεκτικό t-shirt της «Βασίλισσας», με το «αποτύπωμα» της μεγάλης επιτυχίας στη Βραζιλία, θα πωλείται έναντι 12 ευρώ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με Προμηθεα, στην είσοδο VIP και στη Θύρα 3.

Από την Πέμπτη 28/02 θα πωλείται και από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press)».Το συλλεκτικό T-Shirt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here