Μητέρα για πρώτη φορά Γέννησε η Βασιλική Ανδρίτσου – Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είναι μια τρισευτυχισμένη μαμά


Μητέρα για πρώτη φορά έγινε μόλις χτες η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου και όπως επέλεξε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι – δίχως να δημοσιοποιήσει το γεγονός- επέλεξε να γεννήσει και την κόρη της.

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο αγαπημένος της Νίκος έγιναν γονείς την Πέμπτη και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Η Βασιλική Ανδρίτσου εδώ και 8 χρόνια είναι παντρεμένη με τον Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2005 είναι μαζί. Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς συναδέλφους τους.

Τι έλεγε η Βασιλική Ανδρίτσου για τη μητρότητα

Η Βασιλική ήθελε πάρα πολύ να γίνει μητέρα και είχε φθάσει να είναι σε μία φάση της ζωής της και εμμονική. «Ναι, θέλω να κάνω παιδιά. Το έχω αφήσει, όμως, στο “όπως κάτσει”. Κάποια στιγμή πήγε να μου γίνει εμμονή, γιατί έχω περάσει τα 40 και σκεφτόμουν αν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω και τέτοια. Προλαβαίνω νομίζω, αλλά κι αν δεν γίνει δεν πειράζει», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό people. Eνώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT, στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει: «Πέρασα μία φάση που ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί… Υπάρχουν τόσα ορφανά στην Ελλάδα και αν δεν κάνω ένα παιδί, θα δούμε αν μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι…».

Πηγή: tromaktiko.gr/


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ