Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Καλάθης με Γκραν Κανάρια


Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κολοσσό μέσα στη Ρόδο και πλέον κοιτάζει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκραν Κανάρια για την Euroleague. Αμφίβολος για το συγκεκριμένο αγώνα είναι ο Νικ Καλάθης.

Ο Νικ Καλάθης έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του με τον Κολοσσό, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση.

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στην περίπτωση του Έλληνα γκαρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ρόδο, δηλώνοντας πως η συμμετοχή του κόντρα στη Γκραν Κανάρια είναι αμφίβολη.

Ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός! «Κολοσσός» ήταν ο Μήτογλου

“Με τέσσερις παίκτες-“κλειδιά” που ήταν εκτός για εμάς, είμαστε χαρούμενοι που τελικά πήραμε τη νίκη, δεδομένου μάλιστα πως ο αντίπαλος σούταρε τόσο καλά. Κυκλοφορεί μια ίωση όπως γνωρίζετε, οπότε έχουμε δύο παιδιά στο νοσοκομείο, ενώ ο Καλάθης είχε μια δύσκολη εβδομάδα και έπρεπε να προφυλαχθεί. Ευτυχώς, ο Λεκαβίτσιους έκανε καλά τη δουλειά και μας βοήθησε πολύ σήμερα”, δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο Αμερικανός κόουτς μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας: “Ο Παπαπέτρου έχει ίωση, είναι καλύτερα και πιθανότατα στις επόμενες 48 ώρες θα είναι πίσω. Ο Λοτζέσκι θα μείνει έξω για μία με δύο εβδομάδες ακόμη. Ο Καλάθης δεν ξέρουμε, διότι ξεκίνησε με ένα πρόβλημα στο γόνατο, μετά με το πέλμα και τώρα με τη μέση του. Ο Τόμας, ο οποίος παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή την περίοδο, έχει την ίδια ίωση με τον Παπαπέτρου. Πιστεύω πως είναι υγιής για τη Γκραν Κανάρια. Δεν ξέρω σίγουρα για τον Καλάθη, αλλά θεωρώ ότι οι Παπαπέτρου και Τόμας πιστεύω θα είναι έτοιμοι”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ