Master Chef: Αυτός είναι ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας


Τρεις παίκτες είχαν –όπως συμβαίνει πάντα- τα καλύτερα πιάτα ανάμεσα στους 17 διαγωνιζόμενους όμως μόλις ένας πήρε τη νίκη, έχοντας προβάδισμα έναντι των συμπαικτών του.

Οι παίκτες κλήθηκαν στην πρώτη αυτή δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου να μαγειρέψουν κάτι με εντόσθια και συκωταριές. Οι τρεις παίκτες με τα καλύτερα πιάτα ήταν η Άλκηστις, ο Πάνος και ο Παντελής.

Τελικά, οι κριτές, μετά από μία μίνι σύσκεψη αποφάσισαν πως καλύτερο πιάτο από τους τρεις ήταν αυτό της Άλκηστις, η οποία ενθουσιάστηκε με τη νίκη της.

Αυτή η νίκη τής έδινε προβάδισμα έναντι των συμπαικτών της. Γιατί θα μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε τρία υλικά εκείνο που θα ήθελε να είναι το βασικό συστατικό για την επόμενη δοκιμασία. Επίσης, οι κριτές της έδωσαν και τη δυνατότητα να βάλει στοπ σε υλικά που πίστευε πως θα χρησιμοποιήσουν οι συμπαίκτες της προκειμένου να μην μπορούν εκείνοι να κάνουν εύκολα πιάτα. Για πρώτη φορά δηλαδή θα μπορούσε να λειτουργήσει στρατηγικά, βάζοντας “τρικλοποδιά” στους συμπαίκτες της ώστε να μην έχουν πολλές επιλογές σε υλικά. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.  

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ