Ματίνα Νικολάου: «Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με φίλους»


Αν και μετρά πολλά χρόνια καλλιτεχνικής δραστηριότητας, η Ματίνα Νικολάου έγινε ευρύτερα γνωστή ως Βάνια από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Open TV «Για την παρέα», στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Η ηθοποιός, με τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, συμμετέχει και στην παράσταση του «Βερβερίτσα», που παίζεται στο θέατρο «Βρετανία», στην οποία υποδύεται την Αϊνχόνχεν.

-«Για την παρέα» εμφανίζεστε ως Βάνια…
«Ναι, στην εκπομπή μας είμαι η Βάνια, μια ηρωίδα αισιόδοξη, αθώα, γεμάτη ενέργεια!».

-Πώς έχει προκύψει η εκκεντρική ηρωίδα;
«Η Βάνια είναι ηρωίδα από την παράσταση “Κοκομπλόκο” του Νίκου Μουτσινά. Είναι μια ηρωίδα που αγαπώ πολύ και μαζί με τον Νίκο δημιουργήσαμε για την παράσταση. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να τη γνωρίσει και ο κόσμος της τηλεόρασης».

-Πόσα χρόνια μετρά η φιλία σας με τον Νίκο Μουτσινά;
«Ξεκίνησε πριν από περίπου 10 χρόνια. Γνωριστήκαμε, αργότερα συνεργαστήκαμε και ξανά και ξανά… Είναι μια πολύ σημαντική φιλία για μένα και τιμώ τη φιλία μας και τη συνεργασία μας. Για μένα είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με φίλους και νομίζω πως με τον Νίκο έχουμε βρει τη “συνταγή”»!

-Η τηλεοπτική σας βουτιά σας προσφέρει χαρά;
«Βουτιά στα βαθιά, αλλά πολύ απολαυστική! Είναι μεγάλη η χαρά μου, πρωτόγνωρο όλο αυτό για μένα, αλλά περνάω πολύ όμορφα στην εκπομπή, γιατί μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά από τις 3 μέχρι τις 4.30 να παίζω! Η εκπομπή “Για την παρέα” είναι ένα “παιχνίδι” που δεν θέλω να τελειώσει».

-Σας ελκύει το δράμα;
«Φυσικά! Θα ήθελα πολύ να υποδυθώ ένα δραματικό ρόλο. Όταν έρθει η ώρα, θα το κάνω με πολλή χαρά», αναφέρει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ