Υπόθεση Τοπαλούδη: «Αυτοί είναι οι βιαστές της Ελένης – Κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου, για την υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η μητέρα της Ελένης στην κατάθεσή της την περασμένη Παρασκευή και κατονόμασε τους δύο από τους τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στο βιασμό του παιδιού της.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο νησί όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, κάνοντας πολύ διακριτική δουλειά σε παρέες του νησιού και μιλώντας με νέους, κατάφεραν να εντοπίσουν και τον τρίτο άνδρα.

Πρόκειται για έναν 19χρονο σήμερα νεαρό, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο. Όλοι τους είναι από το χωριό Μάσσαρι της Ρόδου και μάλιστα την εποχή του καταγγελθέντος βιασμού ο ένας από τους τρεις ήταν ανήλικος. Οι τρεις νεαροί λέγεται ότι αυτό που δηλώνουν στον κύκλο τους και στις οικογένειές τους είναι ότι δεν ήταν βιασμός, αλλά ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ, ήταν με την συναίνεση της άτυχης φοιτήτριας.

Ωστόσο, πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε στα μέσα ότι θα τους κατονομάσει, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ αστυνομικοί «χτενίζουν» το διαδίκτυο για να εντοπίσουν το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης, οι τρεις νεαροί κατέγραψαν την ώρα της συνεύρεσης και το ανέβασαν στο ίντερνετ.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ