Ατρόμητος: Συνάντηση Σπανού με Χούμπελ για τη διαιτησία


Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (26.02.2019) οι άνθρωποι του Ατρομήτου, για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Η συγκεκριμένη συνάντηση των ανθρώπων του Ατρομήτου (έδωσε το “παρών” ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός) με τον Χέρμπερτ Χούμπελ είχε δρομολογηθεί μετά τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν έξαλλη με τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου σε εκείνη την αναμέτρηση, ενώ θα θυμίσουμε πως σήμερα (26.02.2019 / 17:30) έχουμε τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Ατρόμητος – ΑΕΚ, Σπανός: «Μόνο που δεν έκλαιγε ο Σιδηρόπουλος»

Οι άνθρωποι των “κυανόλευκων” πάντως δεν εστίασαν μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού τα παράπονά τους προς την ΚΕΔ αφορούν συνολικά την αντιμετώπιση που θεωρούν πως τυγχάνουν φέτος από τη διαιτησία.

Παράλληλα, η πλευρά του Ατρομήτου εξέφρασαν τα έντονα παράπονα της για το γεγονός πως δεν έχουν οριστεί ξένοι διαιτητές στα “μεγάλα” παιχνίδια που δίνει, επισημαίνοντας πως ορίζονται ξένοι διαιτητές σε ματς ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία (π.χ. στο ΠΑΟΚ – Άρης). Ο κ. Χούμπελ έδειξε κατανόηση σε όσα του επισήμαναν οι άνθρωποι του Ατρομήτου…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ