Πώς η Bugatti έχασε έναν πελάτη εξαιτίας της οροφής της Veyron (vid)

Οι αγοραστές των supercars είναι λίγο περίεργοι. Σπάνια μπαίνουν σε μια έκθεση λέγοντας «αυτό θέλω», το αγοράζουν και φεύγουν. Η ιστορία για το πώς η Bugatti έχασε έναν πελάτη αποδεικνύει πως αυτοί που διαθέτουν εκατομμύρια για ένα αυτοκίνητο έχουν και τις… παραξενιές τους.

Ο Kris Singh, ένας αμερικανός επιχειρηματίας του οποίου η συλλογή σε αυτοκίνητα αναφέρεται σαν μια από τις πλέον αξιοθαύμαστες ανά τον κόσμο θέλησε να αγοράσει μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.
Ωστόσο, και επειδή ζει σε μια τροπική περιοχή με βροχές, ζήτησε από τον πωλητή της εταιρείας να του κάνει μια επίδειξη για το πώς αφαιρείται και τοποθετείται η οροφή του αυτοκινήτου.
Κάπου εκεί έγινε και η ζημιά με τον άνθρωπο της εταιρείας να παιδεύεται για 10 λεπτά να τοποθετήσει την οροφή και να μην τα καταφέρνει και τον πελάτη με την επιταγή έτοιμη στην τσέπη να γυρίζει την πλάτη στην εταιρεία.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τη μαλακή οροφή, καθώς η σκληρή δεν κάνει τόσα… πείσματα.
Η Bugatti πάντως δεν είναι η μόνη ειδική αυτοκινητοβιομηχανία που έχει τέτοια προβληματική σχεδίαση οροφής με την αντίστοιχη της Lamborghini Murcielago Roadster που παρουσιάζει παρόμοια προβλήματα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here