Γιατί το μαγνήσιο είναι ο ultra σύμμαχος του οργανισμού μας


Έχετε αϋπνίες; Νιώθετε κόπωση και αδυναμία; Έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με μυϊκές κράμπες, πονοκεφάλους, ταχυπαλμίες; Είστε στρεσαρισμένοι ή αισθάνεστε ότι δεν σας έχει μείνει άλλη ενέργεια;

Μπορεί να μην το γνωρίζατε, ωστόσο, είναι πιθανό τα παραπάνω συμπτώματα να οφείλονται στην έλλειψη μαγνησίου, ενός υπερπολύτιμου μετάλλου, που είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό!

Πράγματι, το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο-σύμμαχος του ανθρώπινου οργανισμού, με πολλές μελέτες να έχουν αποδείξει σήμερα τα σημαντικά του οφέλη. Για την ακρίβεια, συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού, όπως η παραγωγή, η μεταφορά και η αποθήκευση ενέργειας, είναι απαραίτητο για τη σύνθεση των πρωτεϊνών, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, ενώ μεταξύ άλλων, συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, συμπεριλαμβανομένου και του καρδιακού μυός.

Με βάση τις παραπάνω πληροφορίες, λοιπόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί η επαρκής κάλυψη των αναγκών μας σε μαγνήσιο είναι απαραίτητη, ώστε να λειτουργεί ο οργανισμός μας «ρολόι»!

Πού οφείλεται, τελικά, η έλλειψη μαγνησίου
Σε τι οφείλεται, όμως, η έλλειψη μαγνησίου και γιατί αυτό το στοιχείο είναι τόσο σημαντικό για τον οργανισμό μας; Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα του μαγνησίου στον οργανισμό είναι πολλοί και σχετίζονται με την ηλικία, το φύλο, αλλά και τον τρόπο ζωής μας.

Κάποιοι από αυτούς είναι, για παράδειγμα, η μη ισορροπημένη διατροφή, οι αυξημένες ανάγκες του οργανισμού (όπως σε περιπτώσεις σωματικού ή πνευματικού stress και εγκυμοσύνης), η αυξημένη αποβολή από τον γαστρεντερικό σωλήνα και τον νεφρό (λόγω της μακροχρόνιας χρήση διουρητικών κ.ά.), η ηλικία, η κατανάλωση αλκοόλ και η λήψη ορισμένων φαρμάκων.

Πώς θα καταλάβετε πως έχετε έλλειψη μαγνησίου
Η αλήθεια είναι, λοιπόν, πως η έλλειψη μαγνησίου μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά μας, επηρεάζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.

Μερικά από τα σημάδια της έλλειψης μπορεί να είναι μεταξύ άλλων οι μυϊκές κράμπες και το μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια, η μειωμένη ενέργεια, η κόπωση και η αδυναμία, η αϋπνία, οι διαταραχές της διάθεσης (όπως η ευερεθιστότητα και το στρες), η έλλειψη όρεξης αλλά και η δυσκοιλιότητα. Μεταξύ άλλων, η έλλειψη ασβεστίου μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και ημικρανίες, ταχυκαρδίες καθώς και να μειώσει τις αθλητικές μας επιδόσεις.

Για ultra κάλυψη των αναγκών του οργανισμού μας!
Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, έρχεται να καλύψει σήμερα ένα μοναδικό σκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί μία καινοτόμα, βραβευμένη και διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία. Ο λόγος για το UltraMag® Oro και τη σουκροσωμική τεχνολογία που περιέχει και η οποία βασίζεται στην σουκροσωμική δομή και την ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό.

Το συγκεκριμένο συμπληρώματα διατροφής διατίθεται σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα, δεν χρειάζεται νερό, έχει ευχάριστη γεύση, απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, ενώ μπορούμε να το λάβουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας -με γεμάτο ή άδειο στομάχι

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, να προσέχουμε τα σημάδια που δείχνουν πως ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από μαγνήσιο και ας προσπαθήσουμε να φροντίζουμε στο εξής για την ultra κάλυψη των αναγκών μας. Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο-σύμμαχος για τον άνθρωπο και αυτό, δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ