Ταμίλα Κουλίεβα: «Η εκδίκηση δεν είναι ποτέ λύση»


Τη φετινή σεζόν στο θέατρο συμμετέχει στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient Express», ενώ στη μικρή οθόνη στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξή της μίλησε για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές έργο της Αγκάθα Κρίστι και για τον ρόλο της ως Μάρθα στη σειρά του ΑΝΤ1.

Μαγική στιγμή η συμμετοχή σας στο δημοφιλές -αν όχι το δημοφιλέστερο- από τα έργα της Αγγλίδας συγγραφέως Αγκάθα Κρίστι;
«Είναι πάντα μαγική η στιγμή για τον ηθοποιό, όταν καταπιάνεται με ένα υλικό που έχει ενδιαφέρον και σε μία συνθήκη που του δημιουργεί ανοικτό πεδίο στην αναζήτηση του χαρακτήρα του. Το βιβλίο και η διασκευή είναι υπέροχο υλικό, όμως χαίρομαι πολύ που βρέθηκα ανάμεσα σε τόσο καλούς συναδέλφους και πρωτίστως με την Κάτια Δανδουλάκη, που τη θαυμάζω για την επιμονή της στην αναζήτηση υψηλής ποιότητας θεάματος, πράγμα δύσκολο στις μέρες μας! Γενικά όμως, όλοι οι ηθοποιοί και οι καλλιτεχνικοί συντελεστές της παράστασης ωθούν τους θεατές να κάνουν ένα καταπληκτικό ταξίδι με το Orient Express».

-Πώς θα σκιαγραφούσαμε το προφίλ της Μάρθας, στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»;
«Είναι μια γυναίκα που πάλλεται ανάμεσα στην εκδίκηση και στην αναζήτηση της στοργής και της μητρικής ζεστασιάς. Το αρχέγονο ένστικτο της μητρότητας καθορίζει τη συμπεριφορά της κάθε γυναίκας».

-Είναι λύση η εκδίκηση, που έχει μοναδικό στόχο;
«Η εκδίκηση δεν είναι ποτέ λύση, είναι μια ψευδαίσθηση λύσης, που σε κάνει περισσότερο δυστυχισμένο, γιατί, από τη μια, δεν απαλύνει το δικό σου πόνο, από την άλλη, προσθέτει τύψεις. Αν φυσικά δεν είσαι παρανοϊκό άτομο και δεν εμπίπτεις στον τομέα της ψυχοπαθολογίας».

-Τι καθόρισε τη σειρά από την αρχή;
«Η συνέπεια και η σκληρή δουλειά. Είναι ευχής έργον να έχεις συνεργάτες που είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους και όλοι επαγγελματίες, ξεκινώντας από την παραγωγή μέχρι το φροντιστή. Όλοι οι συνάδελφοι και οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα που ο κόσμος περιμένει κάθε απόγευμα», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ