Δείτε τα πιο δημοφιλή supercars σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο (pic)


Τα supercars ασκούν ιδιαίτερη γοητεία στους οπαδούς της αυτοκίνησης, παρόλο που ελάχιστοι μπορούν στην πραγματικότητα να τα αποκτήσουν. Όλοι όμως και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, είτε έχουν την οικονομική επιφάνεια να αγοράσουν ένα, τα ψάχνουν στο διαδίκτυο. Για να δουν φωτογραφίες τους, βίντεο, να ανατρέξουν στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις τους και φυσικά να διαβάσουν εντυπώσεις από δημοσιογράφους που έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι τους.

Ενδιαφέρον έχει ποια είναι τα πιο δημοφιλή supercars με βάση τις αναζητήσεις μέσω των search engines. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της εταιρείας Veygo η οποία χρησιμοποίησε ένα ειδικό εργαλείο που λειτουργεί με λέξεις κλειδιά εξέτασε supercars που παρουσιάστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Το supercar που αναζητήθηκε περισσότερο σε 95 από τις συνολικά 169 χώρες του κόσμου είναι το R8 της Audi. Το οποίο τις πρώτες εβδομάδες του 2019 έφτασε σχεδόν τις 940.000 αναζητήσεις, έναντι λίγο περισσότερων των 700.000 της δεύτερη Bugatti Chiron. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Lamborghini Aventador, ακολουθούμενη από τις Bugatti Veyron, Lamborghini Huracan, Lamborghini Veneno, McLaren 675LT, Ford GT και Ferrari 458.

Αυτά που μας κάνουν εντύπωση στη συγκεκριμένη έρευνα είναι πως τα εφτά στα 10 πρώτα μοντέλα της κατάταξης είναι του ομίλου Volkswagen, καθώς και η εξαιρετικά ισχνή παρουσία της Ferrari, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση, κάτω ακόμα και από τη νεόκοπη McLaren (και μάλιστα όχι με ένα επίκαιρο μοντέλο της).

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ