Κούλλης Νικολάου: Μιλά πρώτη φορά για το τέλος του Τατουάζ!


Ο Κούλλης Νικολάου που συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον Ανδρέα Γεωργίου μιλά για το τέλος του Τατουάζ.

Ο Κούλλης, ο οποίος είναι σεναριογράφος και ηθοποιός και στη συγκεκριμένη σειρά υποδύεται τον αστυνόμο Δημήτρη Σέκερη, μιλά τι συνέβη και δε θα δούμε και τρίτη σεζόν το Τατουάζ!
Δεν ανέμενες, δηλαδή, την επιτυχία του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ»;
Τίποτα δεν μου έχει χαριστεί. Πάλεψα για να το κερδίσω. Πάλεψα τίμια και χωρίς υπεκφυγές. Αλλά, δεν ήμουν μόνος. Είχα δίπλα μου τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου. Δυο πολύτιμους, για μένα, ανθρώπους που πιστέψαμε, από την αρχή, ο ένας στον άλλο.

Το ίδιο πιστέψατε στην επιτυχία του «Τατουάζ»;
Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν δύο σεζόν στον αέρα και μάλιστα με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Γιατί αποφασίσατε, τότε, το τέλος της σειράς;
Γιατί ανεβάσαμε το «Τατουάζ»; Γιατί κατεβάζουμε το «Τατουάζ»; Γιατί ανεβάσαμε το «Μπρούσκο»; Γιατί κατεβάσαμε το «Μπρούσκο»; Η κάθε δουλειά έχει αρχή και τέλος. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να αναλύσω τον τρόπο που σκεφτόμαστε ή εκφραζόμαστε. Καθόμαστε μαζί οι τρεις και συναποφασίζουμε. Η αρχική μας σκέψη, σε μία προφορική διαδικασία που είχαμε με τη διεύθυνση του σταθμού πριν από τα Χριστούγεννα, ήταν η σειρά να συνεχίσει και τρίτη σεζόν. Μετά από ένα μήνα άρχισε να δημιουργείται μέσα μας η σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τον κύκλο της.

Τι συνέβη κι αλλάξατε γνώμη;
Τίποτα απολύτως. Ζυγίσαμε καλύτερα τις καταστάσεις και καταλήξαμε ότι αυτό έπρεπε να γίνει.

Γράφτηκε ότι ένας από τους λόγους που σταματά η σειρά είναι η επιθυμία κάποιων ηθοποιών να αποχωρήσουν από το καστ. Ισχύει;
Θέλω να ακυρώσω δημόσια αυτή τη λογική χωρίς να έχω κατά νου ότι μειώνω τη συνεισφορά τού οποιουδήποτε καλλιτέχνη. Η επιλογή του κάθε χαρακτήρα γίνεται με τέτοιο τρόπο που εξελίσσεται μέσα από το σενάριο, χωρίς να τον δεσμεύει κανένας ρόλος. Δηλαδή, η σεναριογράφος είναι αυτή που δημιουργεί τους ρόλους και τους κατευθύνει. Τους κάνει αγαπητούς και ταυτόχρονα μισητούς. Τους κάνει αναγκαίους ή μη. Δεν θα σταματούσαμε ποτέ το «Τατουάζ» επειδή ένας ή δύο ηθοποιοί ήθελαν να αποχωρήσουν. Η απόφασή μας να σταματήσει το «Τατουάζ», στον δεύτερο κύκλο, δεν έχει να κάνει με την επιθυμία κάποιων ηθοποιών που δεν ήθελαν να συνεχίσουν στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου, αλλά με δικές μας εσωτερικές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που σκεφτόμαστε γενικότερα και δεν δημοσιοποιούνται.

Στην απόφασή σας έπαιξε ρόλο η λήξη του συμβολαίου σας με τον Alpha Ελλάδος;
Σαφώς και έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αν μας δέσμευε το συμβόλαιο, αυτή τη στιγμή, δεν θα μιλούσαμε για ολοκλήρωση της σειράς. Θα συζητούσαμε την πλήρη υποταγή μας στους όρους του συμβολαίου μας.

Πότε ολοκληρώνεται η συνεργασίας σας;
Όταν φύγαμε από τον ΑΝΤ1 και δώσαμε τα χέρια με τον Alpha υπογράψαμε διετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2019. Αφού έχουμε αποφασίσει το «Τατουάζ» να τερματίσει στον δεύτερο κύκλο, εκεί ακριβώς που λήγει η συμβασιακή μας σχέση κι αφού δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πότε θα έχουμε το επόμενό μας πρότζεκτ, προβήκαμε σε ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε ο καθένας να προγραμματιστεί για τα επόμενα βήματά του.

Πηγή: TV Mania


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ