Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω ζηλέψει κάποιον ρόλο»


Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Η επιστροφή».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε τη σειρά και την ερχόμενη σεζόν.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε την «Επιστροφή» να συνεχίζεται και του χρόνου;

«Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν η παραγωγή και το κανάλι. Επειδή έχουμε ήδη πάρει παράταση επεισοδίων και έχουμε προχωρήσει την ιστορία από το πρωτότυπο σενάριο, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να πάει και του χρόνου».

Φέτος παράγονται περισσότερες σειρές μυθοπλασίας. Μήπως η τηλεόραση βγαίνει από την κρίση; «Από την κρίση δεν νομίζω να βγαίνει, απλώς ίσως παλεύουμε να δούμε αν μας πάει πιο καλά η μυθοπλασία. Κάθε κανάλι δοκιμάζει διάφορες συνταγές για να δει προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Είναι δύσκολοι καιροί. Οι άνθρωποι δοκιμάζονται, το ίδιο και τα αισθητικά κριτήρια που έχουμε στην επιλογή ενός προγράμματος. Οι τηλεθεατές θέλουν να βλέπουν και σειρές, και το δείχνουν αυτό. Και εμείς οφείλουμε να το σεβόμαστε, κάνοντας ολοένα και καλύτερες και πιο προσεγμένες παραγωγές. Ελπίζω σύντομα να φτάσουμε στο σημείο όπου ήμασταν πριν από κάποια χρονιά»

Υπάρχει κάποιος ρόλος που δεν παίξατε αλλά ζηλέψατε; «Δεν μπορώ να πω ότι έχω ζηλέψει κάποιον ρόλο που δεν έπαιξα. Οι ρόλοι που μου άρεσαν ερμηνεύτηκαν από συναδέλφους που ήταν πάρα πολύ καλοί και έτσι δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι θα τους έκανα εγώ. Αυτό άλλωστε είναι και η επιτυχία ενός ρόλου, να είναι τόσο καλοβαλμένος πάνω στον ηθοποιό που τον ερμηνεύει, που να μην σκέφτεσαι πώς θα ήταν αν τον έπαιζε κάποιος άλλος», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ