6 Δεκεμβρίου 2025

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Βγήκαν τα… μαχαίρια με “φαρμακερές” ατάκες.


Ανέβηκαν οι τόνοι στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με αφορμή τη θέση των “ερυθρόλευκων” για ξένους διαιτητές στο “αιώνιο” ντέρμπι του ΣΕΦ που πλησιάζει.

Άναψαν τα… αίματα! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έβαλαν τη διαιτησία στο επίκεντρο, στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που ολοκληρώθηκε -σε υψηλούς τόνους- το μεσημέρι της Τρίτης (05.03.2019).

Οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία, επαναλαμβάνοντας πως δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Παναθηναϊκό, αν δεν διευθύνουν τα ντέρμπι “αιωνίων” ξένοι διαιτητές.

Απ’ την μεριά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός -μέσω του προέδρου της, Μάνου Παπαδόπουλου- απάντησε με ειρωνική διάθεση, ζητώντας… Κινέζους διαιτητές.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ