5 Δεκεμβρίου 2025

Μέτρα «Πολυτεχνείου» στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη – Ποιο είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ


Αυστηρά τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Παρασκευής 

«Φρούριο» θα θυμίζει το κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, καθώς είναι προγραμματισμένη μαζική συγκέντρωση για την συμπλήρωση των δύο ετών από την «μαύρη επέτειο» από το δυστύχημα των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, υπό τον φόβο επεισοδίων, μιας και στο κάλεσμα θα συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών, περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων θα βρίσκονται επί ποδός, ελικόπτερα και drones θα γίνουν τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ από αέρα και θα στέλνουν live εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, όπου εκεί θα βρίσκονται 2 εισαγγελείς που θα εποπτεύουν.

Ακόμη, το «παρών» αναμένεται να δώσουν αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, υδροφόρες της Αστυνομίας, ενώ στο πλάνο βρίσκονται και οι προληπτικές προσαγωγές όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στόχος των παραπάνω μέτρων είναι να μην επιτραπεί σε «μικρές ομάδες» να δημιουργήσουν επεισόδια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ