Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για το τραγικό ατύχημα που συνέβη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατά το οποίο μαθητής χτυπήθηκε στο κεφάλι -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- από επιβατική αμαξοστοιχία κατά την αναχώρησή της από τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό και οδήγησε στον τραυματισμό του.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, όταν παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας. Το περιστατικό συνέβη στις 8.10 το πρωί, με τον μαθητή λυκείου να βρίσκεται εκείνη την ώρα στην αποβάθρα του σταθμού μαζί με συμμαθητές του.
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας (εκτελούσε δρομολόγιο από Έδεσσα για Θεσσαλονίκη) καταθέτει στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

