5 Δεκεμβρίου 2025

Ντόναλντ Τραμπ: «Αχάριστος ο Ζελένσκι, πήρε χρήματα από τις ΗΠΑ σαν να κλέβει γλυκό από ένα μωρό»


«Πυρά» Τραμπ κατά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν

Αχάριστο χαρακτήρισε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζοντας ότι πήρε τα χρήματα από τις ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία όπως παίρνει κάποιος καραμέλες από ένα μωρό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο FoxNews ασκώντας κριτική και στην κυβέρνηση Μπάιντεν, μιλώντας για τον Ουκρανό ομόλογό του: «Είναι ένας έξυπνος τύπος και σκληρός, πήρε χρήματα από τη χώρα υπό τον Μπάιντεν σαν καραμέλα από μωρό, ήταν τόσο εύκολο».

«Απλώς δεν νομίζω ότι είναι ευγνώμων. Του δώσαμε 350 δισεκατομμύρια δολάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να μην αντέξει η Ουκρανία αν οι ΗΠΑ αποσύρουν τη βοήθειά τους, ο Τραμπ απάντησε ότι «ούτως ή άλλως μπορεί να μην επιβιώσει» η. Επανέλαβε ότι «ο πόλεμος αυτός δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Συνέβη όμως και παγιδευτήκαμε σε αυτό το χάλι».

Συνέχισε λέγοντας ότι «κανένας δεν ήταν πιο σκληρός για τη Ρωσία από εμένα», κάτι που θα το παραδεχόταν και ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν όπως είπε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ